За нас

За нас

Оптики "B-Optic” имат дългогодишен опит в областта на търговията с очна оптика и предлагат богата гама аксесоари и услуги, касаещи грижата за вашите очи. Нашите специалисти оптици са на ваше разположение, за да ви помогнат в избора на диоптрични рамки, слънчеви очила и контактни лещи.

 

Оптики "B-Optic" разполагат с кабинет, оборудван с модерна апаратура, в който се извършват пълни очни прегледи от офталмолог и оптометрист.

 

Оптики „B-Optic”  предлагат луксозни брандове на най-голямата компания за производство на очила в световен мащаб- Luxottica Group. В портфолиото на компанията се нареждат марки като Tom Ford, Silhouette, Porsche Design, Rodenstock, Ana Hickmann, Ray-Ban, Versace, Vogue, Valentino, Arnette, Prada, Dolce& Gabbana, Armani, Ralph Lauren, Sferoflex, Guess, abOriginal, Carrera, Hugo Boss и много други.

 

Оптики „B-Optic” работят само с доказани производители на диоптрични стъкла- Essilor, Hoya, Indo, SuperNova, Optiswiss, Zeiss, RodenStock.

 

B-Optic предлага:

 

- Безплатен очен преглед с модерна апаратура.

 

- Компетентна консултация от нашите оптици.

 

- Богата гама от диоптрични и слънчеви очила на световни марки.

 

- Цялата гама продукти на американската компания BAUSCH & LOMB и CooperVision ,световни лидери в производството на контактни лещи.

 

- Висококачествени детски рамки и слънчеви очила.

 

Информация за Проекти на ЕС:

Оперативна програма ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ

ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ. ЕВРОПЕЙСКИ ФОНД ЗА РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ

 

Проект и главна цел: Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпила в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

Бенефициент: "Дичева" ЕООД

Обща стойност: 4770 лв., от които 4770 лв. европейско и нула лв. национално съфинансиране.

 

Начало:01.09.2020г.

Край: 01.12.2020г.