Връщане и замяна

 

Можете да върнете или да замените артикул Вашата покупка, в срок от 14 дни след получаването й.

Условия за връщане и замяна:

 

В случай, че не сте удоволетворени от покупката си, имате право да върнете или замените закупената от Вас стока в срок от 14 дни след получаването й. В такъв случай, трябва да уведомите представител на www.b-optic.bg за решението си, като позвъните на 0896 540202 или изпратите имейл на info@b-optic.bg, Само след като сте получили потвърждение (по телфон или писмено),  можете да върнете закупената стока.

Връщането става само по куриер за ваша сметка.

 

Адресът за доставка е:

Варна,

к.к Златни пясъци,

алея 1, Оптичен център "Б-Оптик"

тел. 0896540202

 

 

За да бъде приета пратката, тя трябва да отговаря на следните условия:

 

  1. Екипът на www.b-optic.bg да е уведомен писмено или по телефона, че пратката ще бъде върната.
  2. Продуктът трябва да бъде в търговски вид - в оригиналната опаковка, с всички налични етикети, да не е носен, да няма дефекти резултат от удар, счупване или друга външна намеса.
  3. Всички придружаващи документи- стокова разписка, касов ордер и/или касова бележка, трябва да се приложат в пратката за връщане.

www.ooptic.bg си запазва правото да не приема върнати продукти, които не отоговарят на описаните по-горе условия.

 

Връщане с цел замяна на стока:

 

В случай че желаете да смените покупката си с друг артикул, то тогава трябва да следвате стъпките, описани по-от горе. След като получим артикула, който желаете да върнете, ще Ви изпратим нов, според Вашите изисквания. Разходите по изпращане на нов артикул, в слуай на замяна, са за сметка на Изпращача- www.ooptic.bg. Разходите по връщане на артикула- за сметка на Клиента.

 

Възстановяване на сумата:

 

В случай че жеалете изцяло да върнете закупен артикул, моля следвйте описаните по-горе стъпки. След като получим стоката, която желаете да върнете и се уверим в нейната цялост, както и че придружаващите документи са приложени, сумата ще Ви бъде възстановена ПО БАНКОВ ПЪТ. Възстановяването на сумата става в срок от 14 дни след получаване на върнатата стока.